AMSTERDAM'S HIDDEN CULINARY GEM

Met invloeden van over de hele wereld is Amsterdam één van de snelst groeiende culinaire steden in Europa. Met een mix van Europese en internationale gerechten op het menu, heeft Hoofdstad Brasserie hier zeker aan bijgedragen. Bekroond met een BIB Gourmand voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, biedt Hoofdstad Brasserie een vriendelijke en open benadering aan de brasserie van De L’Europe Amsterdam. De creatieve en talentvolle chef, Alex Haupt, introduceert smaakvolle gerechten die Amsterdam keer op keer blijven verrassen. Met ingrediënten vol smaak en intensiteit, doch simpel en authentiek, wordt de perfecte harmonie in elke maaltijd gecreëerd.

Een strakblauwe lucht en temperaturen die stijgen, kunnen maar één ding betekenen: Hoofdstad Brasserie gaat naar buiten! Van april tot oktober serveert Hèt Terras een seizoensmenu vol met verleidelijke gerechten samengesteld door chef Alex Haupt en zijn team. Met 180 couverts is Hèt Terras één van de grootste hotspots in het hart van Amsterdam, direct gelegen aan de Amstel. Geniet van de voorbij varende boten en een schitterend menu, terwijl het team zich klaarmaakt voor innoverende concepten en speciale evenementen, de hele zomer lang.

Watch out Amsterdam, this gem is on a roll.

 

Reserveren

Locatie & Contact

Hoofdstad Brasserie | Nieuwe Doelenstraat 2-14 | 1012 CP Amsterdam | The Netherlands
E: restaurant@deleurope.com | T: +31 (0)20 531 16 19

 

WORK WITH US NEWSLETTER