CHEF LARS LANDØ UIT DENEMARKEN

Maart 2017

Chef Lars Lundø is geboren in Billund aan de westkust van Denemarken. Tegenwoordig showt hij zijn talent als Head Chef in Restaurant PONY  in Kopenhagen en in SommerPony op Bornholm eiland. Hij ontwikkelde zijn culinaire carrière in verschillende bekende internationale restaurants zoals El Celler de Can Roca*** in Girona (Spanje) en COI** in San Francisco (USA) voordat hij in 2005 naar Kopenhagen verhuisde.

Lundø serveert alleen organische, Deense en seizoensgebonden producten gecombineerd met ingemaakte en geconserveerde ingrediënten van Bornholm eiland. De gerechten zijn simpel, maar elegant, verfijnd en rijk van smaak.

MENU

6-gangen €48,- per persoon

 

SNACKS
Krokant spelt flatbread met kaascrème, Jeruzalem artisjok en gedroogde chanterellen

Burrata met gepekelde bietjes in frambozenazijn

 

HAND GESNEDEN RUNDVLEES TARTARE
Eidooierjam, augurk en toast
Hoofdstad Brasserie

GEZOUTE BRILL
Mierikswortelcrème, spruitjes, gefrituurde moutbrood, dille en spek
Restaurant Pony

 

KABELJAUW ‘’EN PAPILOTTE’’
Knolselderij en hazelnootcrème
Hoofdstad Brasserie

GEGRILDE LAM CULOTTE
Uiensoep, gegrilde lente-uien, knoflook, gedroogde uien, lamsjus
Restaurant Pony

GEBAKKEN APPELS
Crème fraiche sorbet, amandelkoekjes, appelazijnstroop, gedroogde appels
Restaurant Pony