AMERIKAANSE CHEF BRADEN PERKINS UIT FRANKRIJK

Januari 2017

Chef Braden Perkins is geboren in New Orleans waar hij zijn culinaire carrière is gestart en verder heeft ontwikkeld voordat hij met zijn vrouw in 2007 naar Parijs verhuist. Hoe een jong paar zonder enige zakelijke ervaring één van de beste restaurants in een stad heeft opgebouwd, waar gastronomie belangrijker is dan waar ook, is puur talent. In zijn eigen restaurant Verjus  in Parijs heeft hij al vele internationale harten gesloten. En Amsterdam is de volgende.

MENU

6-gangen voor €48,- per persoon.

 

SNACKS

KNOLSELDERIJ GEKOOKT OP KOLEN 
Kastanje puree, Hazelnootmelk, Bay olie

NOORDZEE KRAB OP TOAST 

GEROOSTERDE RODE KURI SQUASH 
Yoghurt, saus van Bretagne zeewier en geglaceerde peperkorrels

GELAKT EITJE  
Geglazuurd met rode wijn jus, paddenstoelen, sjalotten, fijne kruiden

BUTTERSCOTCH IJS  
Met Fernet Branca-karamel