Highlights & Events

BUBBLES & PEARLS

A true match made in heaven? Oesters en Champagne. Dagelijks tussen 17:00 - 19:00 uur op het drukste moment van de dag, doen we iets heel bijzonders. In unieke samenwerking met het exclusieve champagnemerk Veuve Clicquot, brengt Hèt Terras het bekende ‘Bubbles & Pearls’ concept terug deze zomer: de beste champagne voor een speciale prijs in combinatie met de meest verse oesters voor €1,- per stuk.

Tip van de chef: de ideale gelegenheid om de avond te starten!

Beschikbaar van april tot september.

LET'S DO LUNCH

Ontbijt is de nieuwe lunch! Lunch is het nieuwe diner! Met het concept ‘Let’s do Lunch’ schudden we Amsterdam wakker door middel van een unieke lunch deal om zodoende de lunchcultuur een boost te geven. Geniet van een 2 gangen lunch menu inclusief koffie of thee voor maar €27,- per persoon, indien gewenst kan deze binnen 45 minuten geserveerd worden! Mogen wij uw tafel reserveren?

 

Deze promotie is alleen beschikbaar van maandag – vrijdag van 12:00 tot 15:00 uur.


LET'S GET JAZZY

ELKE WOENSDAG & DONDERDAG

Let’s get Jazzy! Elke woensdag- en donderdagavond van 19:00 – 22:00 uur speelt het Jazz Trio de meest relaxte sounds op Hèt Terras. De lekkerste oesters, Europese klassiekers en de beste steaks gemaakt van het meest malse stukje vlees, daar staat Hoofdstad Brasserie bekend om. De ideale avond om te genieten van de drukke geluiden van de stad gemixt met de ontspannen jazz beats.

 

SUNDAY JAZZ

De perfecte manier om bij te komen van een druk weekend: Sunday Jazz op Hèt Terras is  the place to be. Ons service team en onze bartenders staan klaar om uw favoriete wijn, ice-cold Heineken bier of frozen cocktails te serveren. Shake it up, Sunday!

FRIDAY SUNSET GROOVE

Wanneer de zon achter de stad verdwijnt, gebeurt er iets magisch op Hèt Terras. Het is tijd om te ontspannen en het weekend te starten tijdens Friday Sunset Groove. Elke vrijdag van 22:00 – 01:00 uur verandert de lounge van Hèt Terras in een relaxte setting voordat het Amsterdamse nachtleven echt begint. Om de vrijdag worden de beats verzorgd door DJ’s en zorgen premiummerken voor de meest verfrissende cocktails.

Indien het weer het niet toelaat op Hèt Terras, verplaatsen we ons naar Freddy’s Bar.

 See you there!


ALEX INVITES

Internationale influencers van over de hele wereld ontwikkelen de meest verfijnde gerechten met unieke ingrediënten en presenteren de meest innovatieve creaties op een bord. Hoofdstad Brasserie, onder leiding van chef Alex Haupt, is gastheer voor deze inspirerende chefs,  waardoor op unieke wijze klassieke gerechten naar een hoger niveau worden gebracht. Met deze nieuwe visie lanceert Hoofdstad Brasserie een nieuw guest chef programma, waarbij Alex Haupt opkomende en creatieve chefs uitnodigt om hun talent te laten zien in zijn keuken.

 

Lees meer
OUR HOOFDSTAD

‘Our Hoofdstad’ neemt u mee in het brein van de chef, de creativiteit van het team, de inspiratie die we krijgen van onze gasten en de beste producten van onze leveranciers om de meest smaakvolle gerechten te ontwikkelen.

Twee keer per maand zal chef Alex Haupt u meenemen achter de schermen van deze hidden culinary gem: Hoofdstad Brasserie. 

 

Lees meer