Bakkerij

Common Bond Brasserie Downtown, Original ChopShop Uptown

Common Bond Brasserie & Bakery at 800 Capitol is op 28 september geopend voor ontbijt en lunch en op 5 oktober voor diner. De vlaggenschiplocatie van Common Bond combineert de beroemde bakkerij met een chique full-service restaurant dat Frans leunt met coq au vin, maar een zuidelijke smaak heeft met gerechten als de Texas Club and Grits en The Nashville Hot Chicken.

De bakkerij heeft een toonbank en een koffiebar in de brasserie, en de twee delen een uitgestrekt gebied van 5000 vierkante meter buiten de patio. Lisa Pope Westerman en Brinn Miracle van LUCID Collective creëerden de kleurrijke en uitbundige ruimte. Forney Construction deed de bouw.

Het menu is bedacht door Jason Gould, de senior hartige chef-kok van Common Bond, en gerechten als Seafood Towers, Smoked Duck Rillettes en Herb Crusted Seared Tuna zullen zeker indruk maken. Aan de zoete kant serveert banketbakker David Berg Creme Brulee, Apple Galette en Chocolate Gateau (cake, voor degenen die het niet weten).

Er werd reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe onderneming in het centrum van Common Bond, en CEO George Joseph denkt dat het wachten de moeite waard was.

“We zijn extatisch om ons eerste en enige full-service concept in Downtown Houston te introduceren en de interactie aan te gaan met de lokale bevolking, bezoekers en bedrijven. We geloven dat het kan dienen als een ontmoetingsplek voor zowel de lokale bevolking, theaterbezoekers als forensen.”

Common Bond Brasserie is alleen geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 21.00 uur, wat een spelbreker is voor degenen die in het weekend naar het centrum willen. Van 07.00 uur tot 20.00 uur wordt het ontbijt geserveerd aan de bakkerijzijde en de favoriete Bistro-maaltijden worden geserveerd aan de Brasseriezijde van 11.00 uur tot 16.00 uur. Zeevruchten Bouillabaisse en Sous Vide Filet Mignon zijn twee van de dineropties. Er is ook een happy hour-menu met het delen van gerechten zoals Beef Sliders, Nashville Crispy Shrimp and Cheddar en Green Onion Biscuits.

De eerste Original ChopShop-locatie in Houston opent op 15 oktober om 5018 San Felipe. Het wordt de achtste vestiging van het merk in Texas, van de 16 in het hele land. Later dit jaar wordt een tweede River Oaks-locatie geopend. In 2013 werd het opgericht in de oude binnenstad van Scottsdale.

Eiwitkommen, eiwitshakes en ontbijt behoren tot de “Gewoon lekker eten“-aanbiedingen van het restaurant, geserveerd in een aangename, gastvrije omgeving. Veel van de opties zijn aanpasbaar en de maaltijden worden elke dag in de winkel gesneden van vers fruit en groenten. Het heeft verschillende veganistische en vegetarische opties en glutenvrije, soja-vrije, lactosevrije en zuivelvrije opties om aan gevarieerde voedingsbehoeften en diëten te voldoen.

Voor de grote opening op 15 oktober zal de winkel een originele ChopShop-cadeaubon van $ 50 overhandigen aan de eerste 50 mensen in de rij die meer dan $ 15 uitgeven. Om 7.00 uur gaat de winkel open. Gasten die tussen 15 en 17 oktober kopen, ontvangen een aankoopticket van $ 10 korting van $ 20 om te gebruiken bij een toekomstige bestelling. Brighter Bites, een lokale non-profitorganisatie die zich inzet voor gezondere gemeenschappen door toegang te bieden tot vers en gezond voedsel, ontvangt tien procent van de netto-omzet op de grote openingsdag.

In het voorjaar van 2022 wordt Orleans Seafood Kitchen geopend, 6230 FM 1463. Eigenaren Chance Comstock en Marcus Payavla hebben een tweede vestiging geopend van hun Cajun-zeevruchtenketen in Fulshear. In 2008 werd Katy de eerste locatie. Tijdens het werken in een restaurant in Houston in 1993 ontmoette het ondernemersteam elkaar. Nadat ze zich hadden ondergedompeld in de restaurantbusiness, kwam hun ambitie om een ​​Cajun-restaurant te runnen vijftien jaar later uit. Die droom zal voortleven op de nieuwe locatie in Fulshear.

Zeevruchten Gumbo, Etouffee, Po-Boys en Char-Grilled Oysters zijn allemaal beschikbaar. Wanneer langoesten in het seizoen zijn, heeft het ook kokende langoesten. Deze Cajun-gerechten zijn gemaakt door Comstock en Payavla met behulp van familierecepten, waarvan sommige afkomstig waren van de overgrootmoeder van Payavla.

Ambachtelijke bieren en een groot assortiment sterke dranken zullen beschikbaar zijn op de nieuwe locatie, die zal inspelen op de demografie van de omgeving. Klanten kunnen ook de bevroren drankjes van Orleans bestellen, die het hele jaar door populair zijn, maar vooral in de zomer.