Parijse restaurants

Romantische restaurants in Parijs

In de Franse stad zijn romantische eetgelegenheden in overvloed te vinden. Het kan echter moeilijk zijn om restaurants te vinden die een aangename sfeer en uitstekend eten bieden. Veel restaurants leggen veel nadruk op rustgevende verlichting en muziek, bloemen, kaarsen en zetmeelrijke witte tafelkleden, maar ze kunnen je teleurstellen met een saaie, ondermaatse keuken of slechte service. Ik denk niet dat het een romantische ontmoeting zal zijn, alleen omdat het als zodanig wordt gefactureerd.

Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld met favoriete plekken in de stad voor een romantische ‘tete a tete‘. Dit zijn bekende locaties die u met een gerust hart kunt boeken. Diner voor twee is ongetwijfeld een van de meest romantische dingen om te doen in Parijs, op voorwaarde dat je van tevoren boekt en extreem luidruchtige of overvolle locaties vermijdt.

Romantische restaurants & dineren

De onderstaande restaurants bieden een uitstekende sfeer en eetgelegenheden als je op huwelijksreis bent in Parijs of een gezellig avondje uit wilt met je geliefde voor een speciale gelegenheid. Om teleurstelling te voorkomen, dient u vooraf te reserveren bij deze etablissementen in het centrum. Dit geldt met name rond Valentijnsdag. Ik weet zeker dat we je niet hoeven te vertellen dat je niet het enige stel zult zijn dat een tafel probeert te bemachtigen op een van deze gewenste plekken!

Gemiddelde tot goedkope restaurants voor stellen (traditioneel Frans)

Honderden euro’s op een enkele lunch is voor de meesten van ons gewoon uitgesloten. Maak je geen zorgen; er zijn veel restaurants in de stad die uitstekende service en een romantische sfeer bieden.

Restaurants voor een date die exotisch of ongewoon is:

Er is geen reden om aan te nemen dat je avondje uit op een plek met een Frans thema moet zijn, want Parijs is een redelijk internationale stad met keukens over de hele wereld. Hier zijn een paar van onze favoriete restaurants voor een romantische avond “à deux” in andere keukens dan Frans:

Reserveer tijdens de feestdagen een tafel voor twee.

Rond de feestdagen kan het lastig zijn om een ​​tafel te reserveren, aangezien veel restaurants hun deuren op slot doen, maar het is niet onmogelijk. Als u teleurstelling wilt voorkomen, controleer dan de beschikbaarheid en reserveer minimaal een maand of twee van tevoren.