Archief

CHEF NICOLAS SCHEIDT UIT BELGIË
Mei 2017

Chef Nicolas Scheidt is geboren in Haguenau in Frankrijk en studeerde Europees Recht aan de Universiteit van Londen voordat hij zijn eerste professionele ervaring had in de wereld van koken. In Londen ontwikkelde hij zijn culinaire carrière van Commis tot Sous Chef. Tegenwoordig showt hij zijn talent als jonge, opkomende chef in Brussel in Le Café des Spores , La Buvette en Hopla Geiss en in zijn nieuwe delicatessenwinkel.

 

Lees meer
CHEF LARS LANDØ UIT DENEMARKEN
Maart 2017

Chef Lars Lundø is geboren in Billund aan de westkust van Denemarken. Tegenwoordig showt hij zijn talent als Head Chef in Restaurant PONY  in Kopenhagen en in SommerPony op Bornholm eiland. Hij ontwikkelde zijn culinaire carrière in verschillende bekende internationale restaurants zoals El Celler de Can Roca*** in Girona (Spanje) en COI** in San Francisco (USA) voordat hij in 2005 naar Kopenhagen verhuisde.

Lees meer
AMERIKAANSE CHEF BRADEN PERKINS UIT FRANKRIJK
Januari 2017

Chef Braden Perkins is geboren in New Orleans waar hij zijn culinaire carrière is gestart en verder heeft ontwikkeld voordat hij met zijn vrouw in 2007 naar Parijs verhuist. Hoe een jong paar zonder enige zakelijke ervaring één van de beste restaurants in een stad heeft opgebouwd, waar gastronomie belangrijker is dan waar ook, is puur talent. In zijn eigen restaurant Verjus  in Parijs heeft hij al vele internationale harten gesloten. En Amsterdam is de volgende.

Lees meer
CHEF JEFF RAMSEY UIT JAPAN
November 2016

Chef Jeff Ramsey uit Japan is in Tokio als jongste chef bekroond met een Michelinster en heeft in november 2015 zijn restaurant ‘Babe’ in Kuala Lumpur geopend. Restaurant ‘Babe’ staat bekend om haar Japanse tapas of ‘Japas’ zoals Ramsey zelf zegt. Zijn stijl is zo uniek en speciaal dat Ramsey zijn keuken beschrijft als ‘fun dining, not fine dining’. Hij is klaar om de meeste unieke smaken te presenteren die u ooit heeft geproefd.

Lees meer
CHEF JOACHIM JAUD UIT DUITSLAND
Oktober 2016

Recentelijk bekroond als Junger Wilder 2016  door het populaire magazine Rolling Pin, is chef Joachim Jaud de tweede guest chef die zal deelnemen aan het maandelijkse culinaire programma: ALEX INVITES. De Junger Wilder is de hipste kookcompetitie in Europa waar jonge, gepassioneerde chefs onder de 30 jaar hun talent laten zien en gerechten bereiden voor de elite van Oostenrijk en Duitsland. De chef van Opus V** in Mannheim Duitsland zal zijn Oostenrijkse specialiteiten meenemen naar Amsterdam.

Lees meer
CHEF PIAK UIT THAILAND
September 2016

Voor de eerste keer in Europa zal de Thaise Chef Piak van Black Ginger haar gasten verstelt doen staan met haar authentieke smaken en traditionele Thaise gerechten. Deze bekende Thaise Chef heeft een speciaal menu samengesteld die uw smaakpapillen zal stimuleren met specialiteiten uit Phuket en exotische ingrediënten.

 

Lees meer